Träningen idag har gått super 2 eller 3 PB men ändå missnöjd... Hur är detta möjligt!
 
idag skulle jag köra 2:or i ryck så högt det gick sedan skulle jag köra 5 st 1:or på den viketen jag inte klarade 2an på. Det gick fint 2 st ryck på 65kg och så nära en 2a på 66kg... Sedan blev det 5st 1or på 66kg, där klarade jag bar 2 st. och de är där den missnöjda i mig kommer fram....
 
Sedan samma tänk fast i vändning och knäböj fram, 2st vändningar och 1 knäböjfram. De gick fint ända upp till 83kg blev bom på 2:a vändningen på 85kg. Sedan blev det 3st 1or på vänding och knäböjfram på 83kg.
Har nog alldrig gjort en två i vändning på 83kg så det blev också nytt PB.
 
På kvällen blev det överstötar från ställning, ståryck och knäböjbak. De gick också fint lyckades göra 2 st överstötar på 80kg i samma sett och de var också nytt PB.
 
Så jag borde vara super nöjd med dagens två pass, och ja det är jag men de är ändå så himla irriterande med bommar. Får helt enkelt sluta med att bomma vikter... 
Målning Lotta Enocsson
Vissa saker får man bara skaka av sig likt rinnande färg på en tavla. Övning ger färdighet och styrka. Är inte huvudet med dig i lyftning på rätt sätt blir det lätt inte som man vill.
Vi styrs väldigt mycket av våra tankar i allt vi gör.
 
 
drömmar, livet, tankar, träning,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej