Frukost blev fika lunch blev frukost middag blev middag!
Ibland kan även jag rubba mina cirklar!
 
Flygplats frukost när den är som godast! Churros med mörkchoklad och kaffe med mjölk. Hjälp vad gott det är, tur det inte är lätt att få tag på ny friterade churros i Sverige. Min första churros åt jag i Uruguay när jag var 7år då var den fylld med dulce de leche, de är fruktansvärt gott.
 
På morgonen när vi lämnade hotellet fick vi med oss en frukostpåse, med bröd, smörgås, marmelad, smör och yoghurt och kakor i den fick agera som lunch på flygplanet idag.
 
När vi landade läste Johan på en meny vi gick förbi Swedish meatballs, så de blev köttbullar med champinjongräddsås, sallad, lingonsylt, bön &- kikärtssalsa till middag!
 
På måndag går jag tillbaka till mina gamla matvanor, dock kommer jag inte behöva vara så slavisk den närmsta tiden. Då jag inte ska gå ner något i vikt på ett tag. Det är lång tid tills det är dags att väga in i klass -53kg igen.
Men för mig betyder inte det att jag kommer äta skräp mat. Jag mår bra utav att äta god och nyttig mat.
Jag älskar grönsaker och kött/kyckling i alla dess former.
 
Jag är verkligen en rutin människa som vill ha koll på vad jag ska göra, mår bäst utav ett in rutat schemalagt liv. Så jag tycker alltid det är super skönt att få komma hem till vardagen när man varit utan den under en tid.
fika, kaka, mat, vardag,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej