Sköna söndag, inte många knop gjorda idag. 
Blivit en promenad och städat och fixat hemma. Länge sedan vi var hemma utan några planer. Men med tanke på det super trista vädret som varit idag var det perfekta att inte ha några planer. 

Igår besökte jag SAK i Stockholm för ett träningspass, det gick bra. 

Jag körde ryck upp till 90%, ryckdrag, knäböj och överstötar.  Det var första passet jag körde med breddat grep i överstötarna. Det kändes jätte bra, så nu hoppas jag att det fortsätter så och att jag kan börja få till stötarna. 

Tack Erik för ett bra träningspass!  

Sedan åkte vi till min bror med familj i Vallentuna och åt god grill lunch. De har nyss flyttat till ett nytt hus som var jättefint! Så kul! 

Johan spelade fotboll igår och de gick sådär, han vred knät... Så påväg en hem åkte vi förbi sjukhuset för att kolla,  lite vänta blev det allt. Det är verkligen så drygt att vänta. 
Hoppas de inte är så allvarligt, men de blir nog kryckor ett tag. 

Det gäller att ta tillvara på ALLA dagar i livet man vet aldrig vad som händer nästa dag...Det kan gå fort. 

När vi väl kom hem blev det en annorlunda middag i form av te och mackor och glass. GOTT! Har lite svårt med ordet lagom ibland. 
Snart måste jag skärpa till mig med allt gott jag stoppar i mig! Jag ska ju upp lite i vikt men nu har jag nog gått upp tillräckligt så efter nästa helg blir det skärpning på riktigt!  

Ny vecka nya utmaningar står för dörren, dax att ställa klockan denna vecka då de blir tidig morgon träning! 
drömmar, livet, tankar, träning, vardag,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej