Idag var den stora dagen! Vaknade tidigt,  vägde 53.1kg klädde på mig regnbyxor  utanpå understället. Men på invägning vägde jag 53.08 så de blev till att basta.
efter lyckad  invägning 52.92 så bar det av till hotell för frukost!! Oj oj vad gott de var,  yoghurt, mackor och våffla med nutella och jordnötssmör mums. Men vad mätt jag blev! 
 
Sedan lite vila innan de var dax att åka till hallen,  väl på plats blev det egen tid i trappen! 
Tävlingen gick toppen gick in på 61i Ryck, så skönt när man gjort första lyftet, sedan 63 för att ta guld och sista på 66 för att samla kg för stötande, alla ryck klarade. Stöt gick jag in på 76, 80 och guldet var säkrat. Min sista vikt var för mig själv och nytt Pb, 88 kg vändningen gick bra, fick en lätt gardin hitta inte balansen för att få till en lyckad överstöt. 
Men på mästerskap är det medaljer som räknas och jag fick tre Guld, i Ryck, Stöt och totalen!! 
 
Efter tävlingen avslutas så skulle Hampus, Patricia och Cilla träna lite lätt. Tittade lite sedan gick jag Johan  och Max ensväng för att köpa lunch. 
Sedan kollade vi på damer i klass - 58kg Angelica Roos var grym och slog svenskt rekord  i stöt på 116kg riktigt kul att se, dubbla kroppsvikten!  
 
En mycket bra dag! Som avslutas med godis i sängen! 
 
Nu njuter vi av detta i några dagar innan vi går vidare mot nya mål och drömmar som ska uppfyllas! 
 
Imorgon ska Patricia och Carita tävla, så då ska det hejar! 
 
Här kan ni kolla in min tävling jag går in i ryck på 61kg och i stöt på 76kg
 
Tack till ni som filmade och gjorde ett strålande jobb!
drömmar, livet, mål, tävling, vardag,